2501

Tuinhuisjes van B&O: sierlijk, stoer, traditioneel of romantisch

 

Maak uw (nieuwe) tuin compleet. Met op maat gemaakte tuinhuisjes van Tijhuis Tuinen uit Hengelo. Geef uw tuin hiermee een andere aanblik. Welke? Kies uit allerlei sferen, zoals sierlijk, traditioneel, stoer, modern of romantisch. Wij adviseren graag wat bij uw huis en tuin past.

 

Ultieme tuinbeleving met tuinhuisjes op maat

 
Een gewone blokhut wordt gemaakt van boomstammen of balken. Dit maakt dan ook een ruige, robuuste indruk in uw tuin. De constructie van onze tuin huisjes bestaat uit wanddelen met planken. En die geven juist ruimte tot prachtige en bijzondere vormen. Vormen die passen bij het model van uw tuin, van uw huis of beide. Dan geniet u toch véél meer van uw tuin?
 

Op maat gemaakte tuinhuisjes passen perfect

 
In tegenstelling tot de modellen die u bij bouwmarkten vindt, maken wij uw tuinhuisje op maat. Resultaat? Het past altijd precies in het totaalplaatje van uw tuin. En wist u dat we specialist zijn in uw totale tuin? Wij denken dan ook graag mee over tuin tekening, tuinaanleg, terras, overkapping en meer. Zo sluit alles naadloos op elkaar aan.

Inspiratie voor inzet tuinhuisjes

 

  • tuinkamer
  • atelier
  • gastenhuisje
  • kleedkamer bij zwembad
  • bar
Hoe gaat u uw nieuwe buitenruimte gebruiken? Ontdek hier meer inspiratie voor de inzet van uw tuinhuis. Of maak meteen een afspraak met ons voor tuinhuisjes op maat.