2508

Meer buiten genieten dankzij terrasoverkapping

 

Aan het eind van de dag van zomerse warmte nagenieten? Overdag uit de felle zon of tijdens een regenbuitje in de frisse lucht blijven? Met een terrasoverkapping op maat van Tijhuis Tuinen en lukt het. Ook handig: zet de overkapping in als extra opslagruimte of brug tussen uw huis en buitenruimte.

 

Materiaalsoorten voor uw terrasoverkapping

 
Onderhoudsarm, milieuvriendelijk, natuurlijk. Aan de hand van uw wensen adviseren we u allerlei materialen. Glas, kunststof, aluminium – dit zijn al enkele mogelijkheden voor uw terras overkapping. Puur natuur bereikt u meer met riet, eikenhout, geïmpregneerd hout of vurenhout. Vraag ons om advies en maakt de beste keuze.
 

Terras overkappingen brengen dagdromen tot leven

 
Een plek voor uw buitenkeuken of barbecue, om met vrienden samen te komen of alleen van een borrel te genieten – welke dagdroom hebt u onder onze terrasoverkapping? Wat uw droom ook is, u geniet altijd vrij van de regen op uw eigen plek in de tuin. U hoort er de wind, de vogels en de krekels. Naar keus leggen we er ook elektriciteit voor u aan, zodat u uw eigen (achtergrond)muziek laat klinken. Of het EK en WK Voetbal hier perfect volgt op uw nieuwe flatscreen.

Complete tuin of uitgebreid terras combineren met terrasoverkapping

 
Neemt u uw tuin toch onder handen, laat ons dan eens meedenken over de aanleg van uw terras en verdere tuinaanleg. Want onze specialisatie is namelijk uw complete tuindroom laten uitkomen. Door het totaalpakket voor uw buitenterrein te verzorgen, weet u zeker dat alles mooi in elkaar overgaat.
 

Vertel ons uw tuindroom en wij voeren hem op maat voor u uit.

 
Meer plezier van uw tuin. Met een terrasoverkapping van Tijhuis Tuinen.