2476

Laat uw tuin bestraten door de professionele stratenmaker

 

De mooiste tuinen hebben het: een prachtig tuinpad om tussen struiken en bloemen te wandelen. Of een terras om heerlijk in de buitenlucht te ontspannen. Of een oprit om bij het huis te komen. Ontbreekt dit bij u? Laat het dan aanleggen door de stratenmaker van Tijhuis Tuinen in Hengelo. Want wij zijn al ruim tien jaar allround stratenmaker. Zo veel ervaring geeft u de zekerheid dat het goed komt.

 

Tegels en stenen kiezen via stratenmaker

 
Vindt u het moeilijk om te kiezen uit de vele soorten tegels, bakstenen, natuursteen of keien? Wij helpen u graag en geven advies. Samen met u maken wij vervolgens een bestratingsplan. Gaat het om een tuinpad, terras, voortuin, speeltuintje of oprit: onze stratenmaker legt alles voor u aan. Hebt u oude tegels of stenen en wilt u dat we die hergebruiken? Komt voor elkaar. Lees meer over hoe we als stratenmaker uw terras en tegels leggen.
 

Het gemak van ons als stratenmaker

 

  • beste kwaliteit materiaal
  • mooi aansluitende betegeling
  • langdurig vlakke ligging
  • gladde en stabiele ondergrond

Prijs stratenmaker voor u op maat gemaakt

 

De stratenmaker prijs hangt van verschillende dingen af. Zoals van stenen of tegels die u kiest, van de afmetingen en van de ondergrond, die we eventueel nog moeten bewerken. Een oprit heeft bijvoorbeeld een zwaardere fundering nodig dan een tuinpad. Want u wilt er toch niet aan denken, dat uw prachtig gelegde oprit na een half jaartje verzakt? Daarom besteden wij veel aandacht aan die fundering. Ook de complete aanleg van uw verdere terrein pakken we naar wens graag voor u op.
Weten wat dit voor u betekent? Vraag om een offerte op maat. Of bel/mail voor meer info.