2497

Sterke schuttingen van Tijhuis Tuinen - die staan als een huis

 

Toe aan een nieuwe afscheiding tussen u en de buren? Of tussen u en de straat? Met schuttingen van Tijhuis Tuinen zit u goed, bij weer en wind en dankzij de keuze in kleuren en modellen slaagt u altijd.

 

Schutting van hout of combi met modern beton

 
Wat past bij uw tuin? Een compleet houten schutting? Of eentje gecombineerd met beton? Dat laatste werkt extra stevig en geeft ook een stoere uitstraling. Bij een mix met beton bestaan de onderplaat en palen tussen de schutting uit beton. De betonnen delen koopt u naar keuze in grijs of antraciet.
 

Modellen, kleuren en maatwerk

 
Bij onze houten schuttingen hebt u de keuze uit modellen met bijvoorbeeld een houten raster of gaas als versiering. Of een v-vorm, ook wel v-trail genoemd. Sowieso ontvangt u bij ons uw schuttingen altijd compleet op maat. En natuurlijk plaatsen wij ze ook voor u. Naar wens zelfs met een poort erin. Komt de schutting in een compleet nieuwe tuin? Vraag ons ook voor de totale tuinaanleg.
 

Alternatieven voor houten schuttingen

 

Bent u niet zo’n fan van standaard schuttingen? Kies dan uit de volgende alternatieven:
  • Natuurlijke afscheiding zoals riet- of wilgenmatten
  • Haag van klimplanten zoals klimop (altijd groen)
  • Gestapelde bloembakken
  • Hekwerk
  • Gemetseld muurtje (keuze uit modellen en kleuren steen of ander materiaal)

Mix schuttingen met plantenbakken of steenkorven

 
U wilt wel graag een beetje privacy maar niet tegen een effen schutting aankijken? Kies dan voor een vrolijke schutting, opgetrokken uit plantenbakken; vul de bakken met eenjarige bloeiers voor een kleurrijk geheel. Of pak het modern en ruig aan met steenkorven: korven van gaas die we met keien voor u vullen.
 

Meer informatie over schuttingen en alternatieven

 
Hebt u zelf andere ideeën? Daag ons uit. Wedden dat we er iets heel moois van maken? Vraag een prijs op. Of ontdek meteen hoe we via schuttingen of alternatieven uw tuin afscheiden van buren en straat. Vraag om een vrijblijvende afspraak.