• Levensloop bestendig
  • Uit handen nemen
  • Ontspannen
  • Opknapbeurt
  • Klantvriendelijk
  • Plantenkennis
  • Betaalbaar
2121

ONDERHOUD

Een tuin is om in te leven, te relaxen in thuis te komen. In je tuin kun je ontspannen en tot rust komen. Het geeft je ruimte.
Toch is het (grotere) tuinonderhoud in de tuin vaak eerder een last dan een lust voor de bewoner/tuineigenaar.
Tijhuis Tuinen kan u d.m.v. het tuinonderhoud deels of geheel over te nemen weer laten genieten van uw tuin en het buitenleven.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuinrenovatie of een seizoensbeurt. Te weten voorjaarsbeurt, zomerbeurt of najaarsbeurt. Ook het totale jaarrond aanwezige tuinonderhoud kan door Tijhuis Tuinen worden gedaan. Of hebt u een boom, haag of struik die gesnoeid moet worden? Vraag geheel vrijblijvend naar de alle mogelijkheden. Wij adviseren u graag persoonlijk.
Ook het maaien van gazons, grasvelden en bedrijfsterreinen behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor beschikken we over een aantal (zit)maai combinaties en een mini tractor met maaidekken. Ook op bedrijfsparken maaien we met deze combinaties. Verticuteren, bemesten en verzorgen van de gesteldheid van uw gazon kan ook door ons worden uitgevoerd.
Tevens is het onkruidvrij maken/houden van tuinen en bestratingen een ons op het lijf geschreven klus. Waar wij graag vrijblijvend een offerte voor uitbrengen.
Voor de “wat op leeftijd zijnde tuinbezitter” die nog prima op zijn woont, maar opziet tegen het tuinonderhoud kan Tijhuis Tuinen die last op zich nemen.
Het snoeien en snoeien of kappen van (hoge) bomen is een specialiteit binnen Tijhuis Tuinen. Zowel met de (spinrups)hoogwerker als uitklimmen met tuig en lijnen behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn te allen tijde bereid om vrijblijvend de situatie ter plaatse bij u te beoordelen.
Is uw tuin, gazon of bestrating (klein of groot) toe aan een opknap- of onderhoudsbeurt, informeer dan naar de mogelijkheden en vraag ons om persoonlijk advies.
Een onderhouden tuin… “Groener Leven…”
1806
2066
2073