2505

Blokhutten van B&O: stoer, robuust en degelijk

 

Buiten zijn, als mannen onder elkaar? Met op maat gemaakte blokhutten van Tijhuis Tuinen uit Hengelo maakt u dat mannengevoel compleet. Want onze blok hutten, ook wel cabins genoemd, bestaan uit stevige boomstammen of balken. Een vuurkorf ervoor en voelt u dan het oergevoel al opborrelen?

 

Blokhutten bestand tegen storm dankzij slimme constructie

 
Een blokhut/cabin van Tijhuis Tuinen staat als een huis en houdt stand bij weer en wind. Hoe dat komt? Omdat hij bestaat uit balken die op de hoeken in elkaar grijpen. Resultaat? Een zeer stevig bouwwerk dat wel tegen een stootje kan.
 

Tips voor slim gebruik van blokhutten

 

Onder de uitstekende luifel van de blok hut barbecueën met een potje bier erbij? Of toch liever kiezen voor een praktische invulling? Hieronder vindt u enkele tips. Zet blok hutten in als:
  • werkruimte
  • opbergruimte
  • sauna
  • fietsenstalling
  • speelplek voor de kinderen
Welke inzet past bij u en uw tuin?

Met blokhut tuin compleet maken

 

Gaat u een compleet nieuwe tuin aanleggen? Onze blokhutten op maat vormt dan het pronkstuk van uw tuin. We zorgen dan ook dat deze precies past op de plek die u in gedachten hebt en perfect aansluit op zijn omgeving. Voor nóg betere aansluiting? Laat ons meedenken en meehelpen bij de tuin tekening en de totale tuinaanleg.
Start nu met vormgeven van uw plannen. Vraag vrijblijvend om een gesprek over invulling van uw tuin met een of meer blokhutten.