Vakantiegevoel in uw achtertuin dankzij tuinhuis op maat

 

Wat betekent een tuinhuis voor u: een heerlijke plek om beschut in uw tuin te zitten? Of na te genieten van een zinderende zomeravond? Praktische opslagplek in de winter? Ontdek in ieder geval hoe een tuinhuis op maat van Tijhuis Tuinen een vakantiegevoel in uw eigen achtertuin oproept.

 

Een tuinhuisje biedt u veel functies

 

  1. vrijetijdsverblijf
  2. opbergruimte
  3. logeerhuisje
  4. tuinkantoor
Wat past bij u?

 

Winterse opslagruimte in uw tuinhuis

 
Als de zon steeds lager aan de hemel staat en het blad van de bomen verdwijnt, biedt ons tuinhuis op maat u praktische opslagruimte. Voor uw gereedschap, fietsen, tuinstoelen, kinderspeelgoed en meer. Zo werkt u het droog, beschut én uit beeld weg. Optie: naar wens delen we uw tuin huisje zo in, dat een deel ervan een permanent afgescheiden opslagplek vormt.
 

Kantoor in tuinhuis

 
Bent u zzp’er of werkt u wel eens vanuit huis? Ook hiervoor biedt een tuinhuis van ons op maat een praktische oplossing. In dit geval geven we extra aandacht aan bijvoorbeeld daglicht. En eventueel aan een combinatie met gescheiden delen. Zo hebt u tóch nog opslagruimte in een deel van uw ruimte, afgescheiden door bijvoorbeeld een eigen deur.

Tuinhuis als logeerplek voor bezoekers

 
Krijgt u wel eens gasten of biedt u uw kinderen graag een spannende slaapplek, onder veilig toezicht in uw eigen tuin? Met een tuinhuis op maat van Tijhuis Tuinen maken we de perfecte logeerplek voor al uw logees. Inclusief stroom, water en naar wens aansluiting op het riool. Combineer dit eventueel met onze complete tuinaanleg. Zo weet u zeker dat alles naadloos op elkaar aansluit.
 

Kwestie van kiezen van úw tuinhuisje

 

Een groot tuinhuis met veel ramen, een veranda en een puntdak of eentje met bescheiden afmeting als achtkantig, rechthoekig of rond model? Bespreek uw wensen met Tijhuis Tuinen en ontvang uw perfecte tuinhuis op maat.
Vraag vandaag nog een gesprek aan.

 

Tuinhuisjes

 
Maak uw (nieuwe) tuin compleet. Met op maat gemaakte tuinhuisjes van Tijhuis Tuinen uit Hengelo. Geef uw tuin hiermee een andere aanblik. Welke? Kies uit allerlei sferen, zoals sierlijk, traditioneel, stoer, modern of romantisch. Wij adviseren graag wat bij uw huis en tuin past.
 

LEES MEER

 

Blokhutten

 
Buiten zijn, als mannen onder elkaar? Met op maat gemaakte blokhutten van Tijhuis Tuinen uit Hengelo maakt u dat mannengevoel compleet. Want onze blok hutten, ook wel cabins genoemd, bestaan uit stevige boomstammen of balken. Een vuurkorf ervoor en voelt u dan het oergevoel al opborrelen?
 

LEES MEER