Dankzij terrasoverkappingen meer genieten van buitenleven

 

Is de zon u wat te fel? Wilt u lekker barbecueën, ook als het begint te regenen? Geniet u graag van het getik van regendruppels op het dak? Met een terrasoverkapping op maat van Tijhuis Tuinen in Hengelo zit u goed. Gegarandeerd. U bent lekker buiten en blijft toch droog en uit direct zonlicht. Combineer deze overkapping eventueel met onze complete tuinaanleg.

 

Terrasoverkappingen in stijl met uw huis en tuin

 
Welke terrasoverkappingen passen bij uw stijl van wonen en leven? Bespreek het met ons. Wij denken graag met u mee. U ontvangt vervolgens goed advies op maat.
 

Welk materiaal voor terrasoverkappingen kiest u?

 
Houdt u van een natuurlijke look? Dan passen terrasoverkappingen van hout goed bij u. Gaat u liever voor zo weinig mogelijk onderhoud? Dan maken we voor u terras overkappingen van kunststof of aluminium. Duikt u in de lente bij de eerste zonnestralen al naar buiten? Dan past een glazen terrasoverkapping wellicht beter.

Duurzaam bezig

 
Vindt u het milieu belangrijk? En wilt u lang plezier hebben van uw terrasoverkapping? Onze oplossingen zijn altijd duurzaam; ze houden zich jaren goed, welk materiaal u ook kiest. Meer weten? Bespreek uw vragen en wensen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.
 

Terrasoverkapping

 
Aan het eind van de dag van zomerse warmte nagenieten? Overdag uit de felle zon of tijdens een regenbuitje in de frisse lucht blijven? Met een terrasoverkapping op maat van Tijhuis Tuinen lukt het. Ook handig: zet de overkapping in als extra opslagruimte of brug tussen uw huis en buitenruimte.
 

LEES MEER

Overkapping

 
Is de zon u wat te fel? Wilt u lekker barbecueën, ook als het begint te regenen? Geniet u graag van het getik van regendruppels op het dak? Met een terrasoverkapping op maat van Tijhuis Tuinen in Hengelo zit u goed. Gegarandeerd. U bent lekker buiten en blijft toch droog en uit direct zonlicht. Combineer deze overkapping eventueel met onze complete tuinaanleg.
 

LEES MEER