Maak de sier met bestrating bij huis en bedrijf!

 

Zoekt u een goede stratenmaker voor bestrating in Twente? Kies dan Tijhuis Tuinen uit Hengelo. Zo weet u zeker dat u vakwerkbestrating voor uw tuin, erf of bedrijfsterrein ontvangt. Zowel bij nieuwe bestratingen als renovatie van het oude straatwerk. En wilt u de bestrating goed laten aansluiten op de rest van uw perceel? Vraag ons dan ook de verdere tuinaanleg te verzorgen.

 

Strakke bestrating voor u als particulier

 
Maak uw keuze uit verharding in de vorm van bijvoorbeeld:

  • modern terras met grote tegels
  • tuinpad van split, grind of boomschors
  • nostalgisch aangelegde oprit van oude waaltjes
  • rondgelegd sierterras van cobblestones
  • bestrating met natuursteen
Nog geen idee hoe uw bestratingswerk kan worden? Doe inspiratie op via foto’s van ons straatwerk.

 

Bestrating en belijning voor bedrijf of bij (zwaar) transport

 
Aanleg van een grote parkeerplaats, in- of uitrit: met Tijhuis Tuinen komt het goed. Wij kijken wat past bij uw situatie en zorgen dat het straatwerk strak komt te liggen. Wilt u scheidingslijnen tussen parkeervakken of markering voor bijvoorbeeld invalideplaatsen? Hiervoor brengen we een slijtvaste laag aan. Hebt u te maken met (zwaar) transport? Dan zorgen we voor industriële bestrating met een steviger ondergrond. Zo voorkomt u verzakking.

Voordelen bestrating aangelegd door ons

 

  • perfect passend
  • eerste keus materiaal
  • goed vlak gemaakte ondergrond
  • rekening houdend met afwatering

 

Voordelen bestrating aangelegd door ons

 

Het grote voordeel van zakendoen met Tijhuis Tuinen? Nadat we uw wensen op locatie inventariseerden, ontvangt u advies over de mogelijkheden én een offerte op maat. Die bestaat uit een totaalprijs, inclusief alle materialen en uren. Zo voorkomt u verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. Simpel, helder, betrouwbaar. Ontdek uw mogelijkheden met onze bestrating. Neem vrijblijvend contact op.

 

Stratenmaker

 
Aanleg van een grote parkeerplaats, in- of uitrit: met Tihuis Tuinen komt het goed. Wij kijken wat past bij uw situatie en zorgen dat het straatwerk strak komt te liggen. Wilt u scheidingslijnen tussen parkeervakken of markering voor bijvoorbeeld invalideplaatsen? Hiervoor brengen we een slijtvaste laag aan. Hebt u te maken met (zwaar) transport? Dan zorgen we voor industriële bestrating met een steviger ondergrond. Zo voorkomt u verzakking.
 

LEES MEER

Bestratingen

 
Bestratingen leggen? Dat vraagt om de vakmannen van Tijhuis Tuinen uit Hengelo. Voor ons is bestrating aanleggen bij particulier en bedrijf dagelijks werk.
 

LEES MEER

 

Tegels

 
Staat u voor de keuze om een terras, oprit of pad aan te laten leggen? Kies dan uit de enorme collectie tegels via Tijhuis Tuinen in Hengelo. Wij leggen de gekozen tegels bovendien graag voor u. En zelfs de rest van uw tuin(aanleg) is bij ons in goede handen.
 

LEES MEER

Terras

 
Gaat u voor een nieuw terras of compleet nieuwe tuin? Zorg dan dat het terras vlak en strak ligt. Vraag hiervoor Tijhuis Tuinen uit Hengelo. Dan weet u zeker dat het resultaat goed is en de hele tuin mooi op elkaar aansluit. Ook voorkomt u dan op lange termijn verzakking.
 

LEES MEER