Ruim tien jaar de top in tuinaanleg en bestratingen!

 

Uw bestrating laten aanleggen door Tijhuis Tuinen uit Hengelo? Dat betekent vakmensen binnenhalen. En bovendien specialisten die het totaalplaatje scherp in beeld hebben én compleet voor u uitvoeren. Want Tijhuis Tuinen bestaat al sinds 2005 en groeide al snel uit van stratenmaker via bestratingsbedrijf tot allround tuinaanlegspecialist.

 
2330
 

Bestrating

 
Zoekt u een goede stratenmaker voor bestrating in Twente? Kies dan Tijhuis Tuinen. Zo weet u zeker dat u vakwerkbestrating voor uw tuin, erf of bedrijfsterrein ontvangt. Zowel bij nieuwe bestratingen als renovatie van het oude straatwerk. En wilt u de bestrating goed laten aansluiten op de rest van uw perceel? Vraag ons dan ook de verdere tuinaanleg te verzorgen.
 

Lees meer

2332
 

Tuinhuis

 
Wat betekent een tuinhuis voor u: een heerlijke plek om beschut in uw tuin te zitten? Of na te genieten van een zinderende zomeravond? Praktische opslagplek in de winter? Ontdek in ieder geval hoe een tuinhuis op maat van Tijhuis Tuinen een vakantiegevoel in uw eigen achtertuin oproept.
 

Lees meer

2331
 

Terrasoverkappingen

 
Is de zon u wat te fel? Wilt u lekker barbecueën, ook als het begint te regenen? Geniet u graag van het getik van regendruppels op het dak? Met een terrasoverkapping op maat van Tijhuis Tuinen zit u goed. Gegarandeerd. U bent lekker buiten en blijft toch droog en uit direct zonlicht. Combineer deze overkapping eventueel met onze complete tuinaanleg.
 

Lees meer

2333
 

Tuin Schutting

 
Hoe krijgt u privacy, meer veiligheid en een verfraaiing van uw tuin? Met een tuinschutting van Tijhuis Tuinen. Die weert pottenkijkers en indringers en maakt uw tuin compleet.
 

Lees meer