2481

De beste bestratingen voor uw tuin of bedrijf

 

Bestratingen leggen? Dat vraagt om de vakmannen van Tijhuis Tuinen uit Hengelo. Voor ons is bestrating aanleggen bij particulier en bedrijf dagelijks werk.

 

Laat als particulier uw tuin bestraten

 
Welk bestrating past bij uw tuin? Een strak terras leggen met grote tegels, rondgelegde sierbestrating met cobblestones, een ruime oprit met oude waaltjes? Alle vorm van bestratingen verzorgen we voor u. Kijk voor meer inspiratie bij projecten en bestrating.
 

Bestrating en straat leggen voor zakelijk gebruik

 
Ook industriële bestrating verzorgen we al jaren. Met waar nodig extra stevige ondergrond, tegen verzakking bij zwaar transport. Waar gewenst ontvangt u ook bewegwijzering en belijning van parkeerplaatsen. Liever een deel van uw tuin bestraten in klassieke of trendy stijl, voor een sfeer die past bij uw klanten en uw bedrijf? Geef het aan.

Bestrating tuin in combinatie met tuinaanleg

 
Van oorsprong is Tijhuis Tuinen specialist in tuinen. Dat groeide al snel uit tot de aanleg van complete tuinen inclusief bestratingen. Onze kracht is dan ook dat we alles in één keer goed aanpakken. Zo weet u zeker dat het mooi op elkaar aansluit. En dat het eindresultaat precies is wat u verwacht. Lees meer over onze complete tuinaanleg.

Uw zekerheden met onze bestratingen

 

  • stevige en gladde grondlaag
  • strak en vlak voor lange tijd
  • hoogste materiaalkwaliteit
  • perfect aansluitend

Meer weten over onze tuin bestratingen?
Plan een vrijblijvende kennismakingsafspraak.